despiece de aves
 
Tancar [X]
dsa
 
Català      Espanyol      Anglès         
 
 
 
Elaborats càrnics
blank

L'EMPRESA / Processos productius

line
line
Màquina de fietejar (entrada)
Màquina de fietejar (entrada)
Pit de pollastre filetejat
Pit de pollastre filetejat
Cinta d'especejament
Cinta d'especejament
Elaboració d'hamburgueses
Elaboració d'hamburgueses
Els processos productius que es duen a terme a Enric Roca, S.A., compleixen tots els criteris de qualitat establerts per la ISO 9002 , la més important garantia de la correcta realització dels processos des de la lìnia d'especejament, fins la manipulació de productes càrnics per a la transformació en productes elaborats i envasats segons les necessitats del mercat, això és en diferents formats i presentacions, sempre en funció de cada producte, trobarem safates de Pits, cuixes de pollastre, pernilets de pollastre , cuixes sense os i sense pell, contra cuixa sense os i sense pell, etc..., i diferents especejaments del producte.
Per a l'elaboració dels productes, l'empresa utilitza la maquinària tecnològicament més avançada, i per a la seva manipulació, el personal rep els cursos de formació adient.

L'embotit d'alguns productes, que es porta a terme a les pròpies instal·lacions, consisteix en seleccionar carns de primera qualitat i en les proporcions adequades i, finalment, embotir el producte que en preservarà el sabor i les propietats originals. Així, és com preparem la salsitxa, la clàssica butifarra, i altres productes.

Igualment, Enric Roca, S.A., disposa d'una lìnia d'especejament d'aus, que li permet dividir les aus en els diversos productes de consum, que posteriorment seran envasats, i oferts als clients.

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad