despiece de aves
 
Tancar [X]
dsa
 
Català      Espanyol      Anglès         
 
 
 
Departament comercial Enric Roca S.A.
blank

SERVEIS

line
line
Enric Roca, S. A. posa a la seva disposició un departament comercial, que en cas de dubtes, està preparat per a oferir un assessorament adequat pel que fa a l'elecció de productes càrnics i quantitats atenent a les necessitats. Alhora que també oferix un servei de gestió de comandes altament professional.

La qualitat i coneixement del departament comercial, és molt més important del que aparentment pugui semblar, ja que afecta directament la satisfacció d'aquelles empreses que utilitzen o comercialitzen els productes càrnics d'Enric Roca, oferint-los un tracte pròxim i una gran implicació en cadascuna de les seves comandes.

Diàriament, s'efectua la distribució de safates de productes càrnics a tota Catalunya, de manera que es garanteix un producte fresc de primera qualitat, i el transport del producte és un servei que a Enric Roca s'oferix amb la comanda.

Així mateix, si ho desitja, els permisos de qualitat i de sanitat que ha de tenir qualsevol empresa del sector estan a la disposició dels clients, per tant, davant qualsevol dubte, és possible consultar i verificar la garantia que a Enric Roca, S. A., es respecten totes les normes establertes per al sector alimentari.


 

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad