despiece de aves
 
Tancar [X]
dsa
 
Català      Espanyol      Anglès         
 
 
 
Elaborats càrnics
blank

L'EMPRESA

line
line
Vista exterior de la sala d'especejament i elaborats càrnics
Vista exterior de la sala d'especejament i elaborats càrnics
ENRIC ROCA, S.A., va ser fundada a la dècada dels 50, inicialment, l'empresa estava ubicada al nucli urbà de la població de Súria (Barcelona). Des dels seus inicis i fins l'actualitat, Enric Roca, S.A., s'ha dedicat a la fabricació i comercialització de tot tipus de productes càrnics. L'empresa, compta amb una sala d'especejament d'aviram, així com una secció de fabricació i elaboració de productes càrnics elaborats. Si bé és cert que al principi, es dedicava únicament al pollastre, la pròpia demanda dels clients ha fet que s'hagi anat ampliant la gamma de productes comercialitzats, obrint les oportunitats a altres carns com la de porc o la de vedella

L'any 1995 es va traslladar a la que és l'actual ubicació, al polígon industrial La Pobla de Súria, on actualment genera un volum de fred de 9.000 m3. Al principi, les noves instal·lacions eren d'uns 1.500 m2, però amb el temps va caldre una nova ampliació fins als 2.500 m2 actuals.

La filosofia de proximitat amb els clients s'ha mantingut al llarg dels anys, de manera que els clients que consumeixen els productes càrnics elaborats per Enric Roca, S.A., troben a l'empresa un tracte familiar de tota la vida, amb un treball eficient i de qualitat a la seva disposició.

Una prova del bon saber fer d'Enric Roca, S.A., són els premis rebuts, com el premi d'iniciació a l'exportació (concedit per la Cambra de Comerç de Manresa), o el premi al reconeixement de millora de la qualitat (concedit per CIDEM).

Així doncs, l'experiència que Enric Roca, S.A. posa a la seva disposició, abarca més de 50 anys, fet que ens fa ser experts en la fabricació i comercialització de productes càrnics, ja siguin pròpiament carns d'aviram, porc o vedella, o bé productes elaborats amb combinacions d'aquestes carns. 

 

 

 

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad